Tempeh Deller

foodture_220618_69894.jpg

Aktiv forberedelse:

10 min

Tilberedning:

10

Samlet tid:

20

 

Ingredienser

Instruktioner

  1. Optø tempeh natten over i køleskab

  2. Trævl tempeh med gaffel som på nedenstående billede

  3. Bland alle grøntsager og krydderier, undtagen dild.

  4. Rør let rundt i massen og form små runde flade deller

  5. Steg i olie på medium varme i ca. 3 min. på hver side, indtil dellerne har fået en fin brun skorpe (som på billedet ovenfor)

  6. Top deller med finthakket dild og citronsaft. Server med remoulade og rugbrød.

*2 hørfrø æg": bland 2 spsk. hørfrø mel med 5 spsk vand. Lad trække i 5 min.


  • 400g tempeh i 1x1 cm tern

  • 40g rapsolie

  • 1 bundt hakket dild

  • 1 lille bundt hakket persille

  • 20g kapers let hakket  

  • 80g forårsløg (ca. 4) let hakket

  • 2 stk hørfrø "æg" *

  • 4g salt (ca.1 tsk)

  • 3g peber (ca. 1 tsk)

  • Saft af 1 citron f

 

Billede 03-09-2018 18.48.21.jpg

Den nemmeste måde at skabe din fars på er ved, at trevle tempehen med en gaffel