Tempeh Burger

foodture_220618_69914.jpg

Aktiv forberedelse:

20 min.

Tilberedning:

25 min.

Samlet tid:

45 min.

 

En pakke tempeh passer godt til 4 burger "bøffer" af ca 100 g. 

Instruktioner

  1. Del tempeh blok på midten. Skær nu hver del på tværs så du ender ud med 4 x 100 gram firkantet "bøffer" som på instruktionen nedenfor.

  2. Tilsæt peber og steg tempeh i olie ved middel varme i ca. 2-3 minutter på hver side, indtil tempehen har en lusebrun farve.

  3. Bland din BBQ marinade med tamari

  4. Tilsæt marinade og steg videre indtil marinaden er optaget/fordampet. Det tager kun et øjeblik. Vær opmærksom på at marinaden ikke bliver forbrændt.

  5. Byg din Tempeh burger

Vi fortrækker vores tempeh burger med tomater, rucola, ristet champignon og rødløg. Vi bruger vegansk urte mayonnaise og ketchup. 

Ingredienser

Tempeh "patty"

  • 400 gram tempeh

  • 4 spsk rapsolie

  • 25 g tamari eller soya-sauce

  • 45 g BBQ marinade

Tilbehør

  • 2 tomater skåret

  • 1 bundt rocula

  • Stegte champignoner

  • 1 rødløg fint skåret

  • Vegansk mayonnaise tilsat herb de provence krydderi

  • 4 burger boller

  • Lidt ketchup

 

Step 1

Step 1

Step 2

Step 2