Tempeh Bowl

foodture_220618_69961.jpg
Aktiv forberedelse:  
15
Tilberedning: 
15
Samlet tid:
30
 

Instruktioner

  1. Sæt cherrytomater i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.
  2. Skær tempeh i trekanter som på nedenstående billede
  3. Steg tempeh på pande i olie ved middelvarme i ca. 3 min på hver side, eller indtil tempehen er let brunet.
  4. Tilsæt asiatisk marinade baseret på tamari, ris sirup, ingerfær, chili, hvidløg, citron og sesamolie. Steg videre indtil marinade er absorberet. 
  5. Bland salat og tilsæt et skævt olivenolie, citronsaft og salt.

Stegt tempeh med marinade er ideelt til topping på salater og som side dishes! Det er et lækkert, mættede og proteinrigt del i en plantebaseret ret.

Ingredienser

  • 400 g tempeh skåret i 1 cm slices og derefter skåret i trekanter 
  • en bundt ærteskud 
  • 2 avocadoer
  • Blandet salat 
  • Bagte cherrytomater
  • En håndfuld fintskåret mynte 
  • Foodture asiatisk marinade
  • Citronsaft
  • Salt

 

 

 

 

Billede 03-09-2018 19.28.09.jpg

Slice tempeh i ca. 1 cm slices og skær derefter tempehen i trekanter som på billedet