Smag

 

 
 

Foodtures Tempeh smager først og fremmest rigtigt godt!

Til forskel fra mange andre produkter på markedet, forsøger tempeh ikke at efterligne smag eller udseende fra animalske produkter. Tempeh er et traditionelt produkt i sin egen kategori og har været spist i hundredvis af år i Indonesien.

I tempeh suger den myceliumvækst, der binder bønnerne sammen, nemt smag og aroma ind i tempehen. Tempeh er derfor utroligt nemt og alsidigt at påvirke smagsmæssigt, og man kan krydre og marinere det på utallige måder.

Når tempehen tilberedes, vil der takket være aminosyrerne ske en maillard-reaktion, som udvikler en masse skønne smage og aromaer og giver en smuk, gylden overflade.

Foodtures tempeh har en sød, nøddeagtig smag, som kommer fra lupinbønnerne. Selve fermenteringen af lupinbønnerne tilføjer svampeagtige komponenter og giver en utroligt fyldig smag med masser af umami.  

foodture_220618_69809 copy.jpg
foodture_220618_69961.jpg